Sharaf DG

Tech/Elektronik dukkan zinciri... (Kamera, Telefon, PC, TV vs ...)

En buyukleri Dubai Mall ve Sheikh Zaed Road uzerinde olmak uzere 10'un uzerinde dukkaniyla hizmet veriyor. Emirates Mall ve Festival Center haricindeki tum buyuk mall'larda varlar. (Dubai Mall, Ibni Batuta Mall, City Center, Mercato Mall, Times Square Mall ...)

Bu elektronik dukkaninda aradiginiz telefon, kamera, televizyon ya da diger elektronik esyayi bulamama ihtimaliniz yok. Turkiye'deki MediaMarkt ve Vatan Bilgisayar'a gore daha kucuk showroomlara sahip ancak, cesitlilik olarak en az onlar kadar guclu diyebilirim.


Dubai'deki diger bircok yerde oldugu gibi prim sistemi ile calistiklarindan; ozellikle yeni model bir cep telefonu ya da kamera alacaginiz hissedildiginde - sorulariniza cevap alabiliyorsunuz. Ancak gene her dukkanda oldugu gibi, burada anlatilanlara kesinlikle inanmayin. Bir urun icin yok deniyorsa o urunun aslinda orada bulunuyor olmasi yuksek muhtemeldir. Istediginiz rengini bulamadiniz ve yetkili o renkle hic uretim yapilmadigini mi soyluyor - mutlaka baska birine daha sorun ya da bizzat kendiniz kontrol edin; o renk orada mevcuttur. Telefon tuslarinda Arapca karakterler istemiyorsunuz ve mumkun olmadigi mi soyleniyor; bir kisiye daha sorun - mumkun oldugunu goreceksiniz.
Sinirlenmeyin - bilinki yanlis cevaplar/yonlendirmeler adamlarin art niyetinden degil, beceriksizliklerinden kaynaklaniyor. Ne alacaginizi bilerek gelin ve kesinlikle tavsiye almaya calismayin ...

Haftasonlari cildirtici ve akil almaz sekilde yavas calisan kasiyerler yuzunden kasa onlerinde inanilmaz kuyruklar olusabiliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder