Festival Center


Creek'deki Marina'nin hemen yanina konumlanmis bu alisveris merkezi; Dubai Mall ya da Emirates Mall'a kiyasla daha kucuk ancak - hem dolasmasi daha keyifli, hem de buyuk alisveris merkezlerinde bulabileceginiz herseyi bulmaniz mumkun.

Ozellikle restoran cesitliligi ve daha da onemlisi, hava kosullarinin elverdigi yilin yaklasik 8 ayI boyunca; bu restoranlarin bahce ya da teraslarinda oturabiliyor olma ozgurlugu, Festival Center'in en buyuk farkliligi. Diger alisveris merkezlerinin bazilarinda da, disarida oturabilme secenegi var ancak, Festival Center'da neredeyse tum restoranlarin avluda masalari var ve hemen hepsi icinden Abra'larin gectigi minik nehire bakiyorlar.

Icinde 12 salonlu sinemanin bulundugu alisveris merkezi ayni zamanda Dubai Ikea'ya da evsahipligi yapiyor. Sinema ve Ikea haricinde one cikan en buyuk dukkanlar ise Marks&Spencer, HyperPanda, Plug-ins, Ace, Bowling City ve Toys'r'us ...

Tabii bu merkez de, Dubai'nin yarisi gibi, Al Futtaim grup'a ait oldugu icin; Dubai'nin en buyuk arac showroomlarinda bir taneside Festival City icerisinde.

Festival City'de ayrica; 3 adet otel (Intercontinental, W, Crowne Plaza), Marina, Golf Sahasi (Al Badia), residant'lar ve isyerleri de bulunmakta...

Gozluksuz 3D Yayin deneyimi
Festival Center'in iki uzun yapisinin arasindan yapay bir nehir geciyor

Hollerdeki bistro/dukkanlarda genelde seker, kuruyemis,
taki ve ivir zivir satan dukkanlar bulunuyor

Aksamlari nehirde Abra turu almaniz mumkun


Baktikca daha cok kafa karistiran
Mall Rehberlerinden cok,
icgudulerinizle kaybolmaniz tavsiye edilir.

Daha detayli bilgi icin: http://www.dubaifestivalcity.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder