Fudo Dubai


Fudo her ne kadar bir restoran da olsa; benim gozumde bu mekan, Sheesha (Nargile) icebilecegimiz bir atari salonu. Yemeklerini denemedigim icin o konuda bir yorum yapmiyorum.

Benim fix 4'lumu saymam gerekirse:
- Oyun konsolu
- Uzumlu Nargile
- Cerez tabagi
- Moroccon tea


Fudo Mercato Mall'un hemen yaninda, buyukce bir bahceye sahip bir uzakdogu restorani aslinda. Bahcesinde dev ekranlarda maclari seyretmek de mumkun. Bize en cazip gelen yani ise oturdugunuz masaya oyun konsollari getiriyor olmalari. Dokunmatik ekran ile yuzlerce oyunun bulundugu konsollarda bizim favori oyunumuz 5 fark ve bilgi yarismalari oluyor genelde. Bir yandan nargilenizi pofurdetirken, arkada oynanan maci dinleyip - onunuzdeki konsolda da istediginiz oyunu oynayabiliyorsunuz.

Daha iyilerini deneyene kadar buradaki Sheesha'yi bile begenmistik aslinda ... Tophanedekilere kiyasla hala kotu oldugunu soyleyemem ama "oyun konsolu" fikri ilginizi cekmediyse; sheesha icin cok daha guzel mekanlar mevcut oldugundan burayi unutun derim.

Fiyatlar: Nargile 40 aed civarinda; oyun icin parayi direk makinaya sokusturuyorsunuz, icecekler ve ivir zivirlar dahil bize iki kisi yaklasik 100/150aed'ye patliyor 2/3 saatlik bir seans.

Mekanin ic ve dis kisimlarinda toplam 4 adet dev ekran bulunuyor.
Onemli kriket, futbol ve rugby maclari sirasinda
oturacak yer bulmak guc.
Oyun konsolloari sInIrli sayida. Iclerinde yuzden fazla oyun var.
1 saatlik bir oyun (sapikca oynanmazsa) yaklasik 30aed'ye mal oluyor (15tl).


Nargile burada agizdan hic dusmuyor (Belki de zaten raconu bu)
Insanlar konusurken bile nargilenin bir ucu surekli alt dudak ustunde
Mekanlarin kalitesi (tutun ve sunum haricinde) komur yenileyen nargile
sorumlularinin ne sIklikta yenileme yaptigiyla olculuyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder