Sky View Bar

Burj Al Arab'in en ust katinda, harika manzarali bir yer burasi !


Aslinda burj, Dubai'nin en havali ve bir o kadar da en sinir oteli, cunku iceriye elinizi kolunuzu sallaya sallaya giremediginiz tek yer. Yemek yiyecektik ya da barda bisiler icecegiz filan diye kapidan girmek mumkun degil. İlla bir hava bir hava; onceden rezervasyonlar, yok kot mot giymeyin yazili konfirme mailleri, kapida rezervasyon kodunu soran guvenlikler filan. Hatta minimum harcamaniz gereken tutar bile onceden bildiriliyor. Onceki senelerde oteli dolasmak isteyenlerden kapida 50 dolar aliniyormus. Bu sistemden vazgecip iceriyi merak edenlere, tum outletler icin minimum harcanmasi gereken rakamlar belirlenmis.

Buraya hava cok kararmadan cikmak lazim, denizin ortasinda oldugu icin karanlikta manzara cok belli olmuyor. Ozellikle isikli sehir goruntusu icin, jumeirah'a bakan yerde oturulmali esas manzara o tarafta. Icecekler diger otel menulerine gore pahali, minimum kisi basi odenmesi gereken tutar 190 aed, ki bununla yaklasik iki kadeh icilebiliyor. 

Bara otelin icindeki panaromik manzarali, camekan bir asansor ile cikiliyor, oldukca hizli bisi. Bar 27.katta ve yelkenin yaninda cikik bir sekilde durdugu icin, ruzgarli havalarda hafif sallaniyor sanki. Yani oyle oturdugunuz yerde surekli bir sarsinti durumu yok ama tabaninin yere basmadigini hissediyorsunuz -ya da psikolojik disaridan oyle gorunce mi oluyor emin degilim :) -.

Servis icin ise diyecek birsey yok, kapidaki karsilamadan, az bulunan duzgun ingilizce konusan, ilgili, duruma hakim servis elemanlari ile gercekten 7 yildizli otel imaji tamamlaniyor.

Rezervasyon icin: +971 4 301 76 00
www.jumeirah.com/hotels-and-resorts/destinations/dubai/burj-al-arab






net cikmasa da yan masalardan jumeirah manzarasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder