Jebel Ali Golf Resort & Spa

Jebel Ali serbest bolgesini gectikten sonra deniz kenarinda buyuk bir alana yayilmis tam bir yazlik resort burasi. Uc farkli mimariye sahip binadan meydana gelen otel sanki yillar oncesinden kalmis gibi. Yolda giderken sagda solda hicbisi yok, bombos yerleri gorunce otelin bu kadar yesermesini nasil becermisler diye dusunmeden edemiyor insan. Yemyesil golf sahalari, agaclar, at binme alanlari, ortalarda dolasan tavus kuslari- disarisiyla tamamen zit bir atmosfer.

Deniz-kum ayni jbr'daki gibi, oldukca genis bir alana yayilan sahilin arkasina cim bolumler yapilmis guneslenmek icin. Otelin sol tarafinda Dubai'deki diger palmiye adasinin (Jebel Ali Palm) insaati devam ediyor. Gorunuse gore tamamlanmasi icin daha baya bir zamani var. Sag tarafta da limanin vincleri goruluyor. Alan genis oldugu icin cok rahatsiz etmiyor goruntuler, insaat bittikten sonra daha guzel bir manzarasi olacagi kesin. Otelin uc tane kucuk havuzu var, bir tanesi deniz suyu ile doldurulmus dediler ama nasil bir denizse bilemedik baya tatli tatliydi suyu.

Haftasonlari havuzu ve sahili kullanmak icin acik bufe ogle yemegi dahil kisi basi 325 aed aliyorlar. Ogle yemegi saat 3'e kadar devam ediyor, icecekler fiyata dahil degil. Tenis ve squash kortlari sanirim disariya acik degil,  uye olmak lazim ancak ata binmek istenirse saati 150 aed den baslayan dersler mevcut ( tek sart 85kg alti olmak- tim gibi hafif gobeklilere uzulerek duyurulur :).

www.jebelali-international.com

bu bina disaridan, sanki resorta degil de daha cok
kayak merkezine giriyorsun imaji veriyor.
coktandir bambu oturma gruplarini gormemistim bir otel lobisinde







acik manej, burasi disinda ayrica biniciler icin colde yapilan
 organizasyonlar da varmis.
onunuze birden bu tavus kuslarindan biri cikabiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder