Johnny Rockets


Daha once methini cok duydugumuz Johnny Rockets'i yeni deneyebildik. Gercekten dedikleri kadar varmis. Buyuklugu ideal; yani bazi restoranlarda (Tex-Mex ya da et restoranlarinda ornegin) hamburger diye sattiklari ve ancak catal bicakla yenilebilen kofte-ekmekler gibi degil. Et, olmasi gerektigi gibi sadece kiyma ve olabildigince "juicy". Ekmegi cok lezzetli ve kullandiklari soslarla ekmegi en ideal sekilde islatmislar. Dilerseniz hamburgerinizi ikiye bolerek getiriyorlar (cift olarak gidecekseniz, farkli lezzetler denemek icin guzel bir fikir). Aslinda bu hamburgeri yediginiz zaman Mc Donalds'in hangi hamburger ekolunu fast food'a cevirdigini daha iyi anliyorsunuz. 

Menusu; hamburgerler, cesitli sandvicler, kizarmis patates ve sogan halkalari (mutlaka denenmeli) gibi  klasik Amerikan urunlerinden olusuyor. Hamburgerleri 30-34 aed arasinda (10 dolar civari).

Dubai'de 6 degisik lokasyonda (Dubai Mall, Mall of the Emirates, Dubai Marina, Mirdif City center...) hizmet veren mekanin paket servisi de mevcut ancak yemegin disinda ambiansi da deneyimlemenizi tavsiye ederiz. Garsonlarin kiyafetleri, menuler, dekorasyon, servis ekipmanlari yani tum konsept 50'lerin Amerikan "diner"lari uzerine kurulmus ... girdiginiz andan itibaren kendinizi "back to the future" filmindeki o mekanda hissedeceksiniz (tabi Filipinli ve Hintli garsonlari farkedince nerede oldugunuzu tekrardan hatirlayacaksiniz :)) 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder