Kisaku

Tek kelimeyle buranin "hastasiyiz!"

Eski sehrin gobegi Deira'da Al Khaleej Palace otelinin 10.katinda. Otelin ic dis durumuna bakip aldanmayin, burada yemek yiyene kadar hersey size kotu bir tavsiye gibi gelebilir. Hafta ici-sonu farketmez mutlaka rezervasyon yapip gidin, cunku icerisi her daim japon dolu. Cogu otelde oldugu gibi ogleden sonra 3-6 arasi servisleri yok, ogle yemegi servisinde bile full oluyor.

Ortami rahat, tum ekip japon, mutfak ve servis elemanlari dahil. Televizyonda japon kanali acik oluyor, etrafta turist pek gorulmuyor, hatta ozel menulerinde sadece japonca yaziyor! Fiyatlarina gelince, icki icilmezse bol susili bir menude kisi basi 150-200 aed ye kalkilir.

Susi disinda bir dolu farkli yemekleri, bento menuleri var, bizce denemeye deger. Sadece tatli konusunda beklenti sifir olmali, tatli niyetine getirdikleri herhangibir urunun bizi kesmesi soz konusu degil, bir kere sekersiz tatli mi olur yahu :) Niye ortada hic enlice japon yok anlamamiz lazim.

Marina, JBR tarafinda yasayip da o kadar yol Deira'ya kadar deger mi ki diye dusunen herkese cevabimiz kesinlikle "deger".

www.alkhaleejhotels.com
Rezervasyon icin: +971 4 223 10 00












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder