Zabeel Park

Kac zamandir gitmeyi planliyorduk -hatta barbeku yapmayi- ama bir turlu firsat bulamamistik. Nedense park diyince Safa Park bize daha yakin geliyor sanirim. Gecen haftasonu usenmedik havalarda hala ultra guzelken, atladik gittik Zabeel Park'a. Bekledigimden baya bir buyuk cikti ne yalan soyliyim, ve Safa Park'a gore cook daha agaclik. Gate 6 nin girisinde yapay bir golet var, kucuk kayik gibi seylerden kiralayip gezilebiliyor. Yine hemen goletin yaninda buyukce bir restoran mevcut. Burada sicaklarda bir agac golgesi ya da icecek bisiler bulmak daha kolay, aralara bufe gibi yerler yapilmis ve biz gittigimizde aciktilar.

Barbeku alanlarinin ustunde guneslik olmasi sicaklar icin iyi dusunulmus, genis oturma yerleri var. Parkin cevresini 4 kisilik bisikletlerle saatte 1 km hizla dolasmak sadece cocuklara cazip sanirim :) (keske kendi bisikletlerimizin girisine izin verilse.) Yine cocuklar icin gate 4 un orada Stargate diye buyuk bir eglence merkezi var.

Etrafta yururken mac sesleri duyduk, baktik ki kriket oynayan Hintlilerden geliyormus. Bildigin kocaman saha, kenarda hakem masasi gibi bisi yapmislar, birinin elinde megafon bisiler soyleyip duruyordu, coluk cocuk kalabalik bir grupta izliyordu. Bizdeki hali sahada futbol mantigi- haftasonlari tutulan bir spor sanirim.

Havalar guzelken cimenlere serilip yatmak, bir yandan gazete, kitap, atistirmaliklar ile dinlenmece pek keyifli. 
Parka giris kisi basi 5 aed.  










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder