Tokyo@the towers


Emirates Tower'in girisindeki minik alisveris merkezinin icinde yer alan iki katli japon restorani. Alt katin adi ET susi, ust kat ise Tokyo@the towers, menuler ayni ancak teppenyaki sadece ust katta servis ediliyor. Eger sirf susi yenilecekse -ki bizce teppenyaki yemeden gitmemek lazim- giris kattaki susi barinda oturarak banttan hizlica yemek mumkun.

Ust katta ise iki tane buyuk teppenyaki bolumu var, kalabalik gruplar icin cok ideal. Fix menuden secilen et, tavuk ya da karidesler yaninda corba, pilav ve izgara sebzeler ile geliyor, oldukca doyurucu. Her sey gozunuzun onunde kucuk kucuk porsiyonlarda pisiriliyor. Chef siz yedikce yenileri yapip sicak sicak tabaklariniza servis ediyor. Susiler de lezzetli, ancak bizi teppenyaki menusu daha cok etkiledi.

Teppanyaki menusu ucuz degil kisi basi 195 aed, fix menu disinda tek tek de siparis edebiliyorsunuz ancak o zaman biraz daha fazla tutuyor. Susilerde ise 6 parca makiler 30-50 aed arasi. Ogle yemeklerinde promosyonlari var, bento menuler kisi basi 60 aed, ayrica teppenyaki icin 85-90 aed arasinda corbali pilavli menuler mevcut. ( Yani gunduzleri yiyince yari fiyatina yemis oluyorsunuz.) Biz icmedik ancak, otele bagli oldugu icin icki servisi de vardir diye dusunuyoruz.



atesli gosteri cok iyidi !


masanin basi ne kadar kalabalik olursa,
chef in gosterisi de o kadar uzuyor

genelde otantik bir ortamda yemek yiyelim derken bir sure sonra
bacaklariniz karincalanmaya baslar, yerde yemek iskenceye donusur
ancak burda masanin altina ayaklar icin bosluk yapmislar 

uyusmasiz, agrisiz, keyifli yensin diye.

1 yorum: