Sammach Restaurant

Souk Al Bahar'daki her daim kalabalik yer, bu balik restoranidir. Rezervasyonsuz calistiklari icin, once gelen su gosterisine yakin masayi kapar kurali gecerli. Iceriye girer girmez baliginizi, baslangiclari (karides, yengec, kalamar...) kayigin icinden secip, siparisinizi daha oturmadan veriyorsunuz. Salata ve sicak-soguk mezeler icin isterseniz menu getiriyorlar. Humus, fettush, tabbule, sarimsakli patates bizim favorilerimizden.

Onden gelen ketcap+mayonez karisimi sosa ve ekmege bakip burasi ne bicim balikci demeyin. Baliklari hep lezzetli ve tazedir. Servis genelde kalabalik bir yer olmasina ragmen hizlidir, hersey bir anda masaya geliverir -icecekler haric. Icecekle ilgili bir sorun var - hele de taze meyve suyu istediyseniz yemek biter sizinki tatli niyetine gelir. Aslinda souk'da icki izni olmasina ragmen, burasi lokalleri de cok agirladigi icin sanirim malesef icki servisleri yok. Hizli, lezzetli ve uygun fiyata balik icin bizim en sevdigimiz mekanlardan biri.

Dubai Mall'daki yerlerinden once acilmis bir subeleri daha var Jumeirah yolundaki Beach Center'in icinde, atmosferi daha esnaf isi ve daha kucuk bir yer, ama yine ayni urunleri bulmak mumkun.

genelde disarida oturmayi tercih ediyor herkes ama
iceriyi de full gorurseniz sasirmayin, uzun sure yer bekledigimiz zamanlar oldu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder