Asado Restaurant

The Address grubunun bunyesindeki otellerden biri olan The Palace'in icindeki steak house. Bu otelin oldukca oryantel bir havasi var, Burj downtown'da ve Souk Al Bahar'dan yuruyerek ulasilabiliyor. 

Arjantin restorani olan Asado'nun atmosferi bizce cok basarili, oldukca da şık bir mekan. Guzel bir terasi var, guzel havalarda cok keyifli, ustelik her gece kucuk bir grup canli muzik yapiyor. Uzaktan da olsa koseden su sovunun minik bir bolumu goruluyor, gerci anladik ki muziksiz fiskiyelerin goruntusunun pek bir anlami olmuyormus. 

Menusu icin az ve oz diyebiliriz. Eger et sevmiyorsaniz burda ac kalmaniz muhtemel cunku alternatif olarak sadece somon var. En basarili urunu bence steak (iki farkli porsiyon secenegi var), en basarisiz olani da mangalda gelen karisik etler. Goruntusu, sunumu cok cezbedici ama gelen etler bol yagli. Ozel urunleri baby goat, restoranin icinde piserken canavarca sergilenen etin goruntusu cok fena, ancak lezzeti gercekten guzel. Etlerin pisme derecesinde son derece hassaslar,  normalde 3-4 derece dersek burda secenek 8e kadar cikiyor. 

Servis baya kotu, ozellikle de disarida oturdugunuzda, hem cok yavas hem de anlamsiz ilgisizlikte servis elemanlari var malesef. Bir de saraplari pahali geldi bize, yemek icin bol vaktiniz varsa, ve sarap icmeden lezzetli steak yemek isterseniz mekan guzel. Etler yaklasik 200-300aed arasi, etle sunulan minik kasarollerde gelen "side dish"ler de 30 aed civari.




baslangiclardan raklet ve wild rice'li urun denemeye deger.

Istediginiz eti bu camli tepsiden gorerek seciyorsunuz.
"steak" sade bir sunumla geliyor,
yaninda sectiginiz "side dish" ise ayri servis ediliyor.
goruntu basarili olsa da "mixed grill" etten cok, 
bol yagli parcalardan olusuyor,


acik mutfak oldugu icin pismekte olan 
"baby goat" manzarali bir masaniz olabilir. 
tercihen bu goruntuden uzak bir yerlerde 
oturmak sanki daha insancil ?!

timur'un dogum gunu korosu !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder