Shake Shack

Bir hamburgeri iyi bir hamburger yapan seyin icerisindeki et ve urunlerin lezzetinden cok ekmegi oldugunun farkindaligina varmis bir New York markasi olan bu mekanin sundugu burgerleri tatmaniz sart. Ne Mc Donalds / Burger King gibi fast food izlenimi birakiyor, ne de tex-mex restoranlarindaki burgerler gibi isirilamayacak kadar buyuk. Formu en cok bizim Istanbul’daki islak hamburgere benziyor ama icerisindeki et bizdeki gibi sucuk kivaminda degil ve icerisindeki salata miktari az oldugundan gercek etin tadini alabiliyorsunuz. Sos kullanimini tamamen musteriye birakmislar, burgerinizi aldiktan sonra mekanin yanindaki stand’tan istediginiz kadar mayonez, hardal ve ketcup ekleyebiliyorsunuz. Bizim favorimiz icerisinde peynirde olan klasik burgerleri, shack burger. Ekmegin tadina da varmak istiyorsaniz eti double secmek yerine single secmeniz dogru bir hareket olacaktir.

Menu’nun en guzel taraflarindan bir tanesi diger restoranlarda oldugu gibi yuzlerce cesit yok, az ve oz.
Mekanin burger disinda en cok one cikardigi urunu milk shake’leri ve kesinlikle one cikartilmayi hak ediyorlar. Burgerle birlikte milk shake icme aliskanligina sahip olmayan bizim gibiler icin milk shake tatli niyetine de siparis edilebilir (kola’siz burger kabul edilebilir olmadigindan J ).
Patates kizartmalari mutlaka denenmeli, tabiki her patates kizartmasi kadar sagliksiz, ancak en azindan bircogundan daha lezzetli. Ilk gidisinizde cheese fries yerine standart french fries almanizi tavsiye ederiz (peynir patatesin tadini bastirmasin diye)
Sosisli sandvicleri biraz fazla kalabalik, ekmek sosis ve icerisindeki diger malzemelere gore kucuk kaliyor ve dolayisiyla yemesi zor.
Shroom burger adindaki vejeteryen burger’leri fena degil ancak vejeteryan’san burgercide isin ne diye sorarlar adama J Shroom burger denenebilir ancak tavsiyemiz shack stack isimli menunun en pahali urununu hic tatmamaniz. Cheeseburger uzerine vejeteryen koftesi ve ayni ekmek icerisinde. Dolayisiyla gene insani bir sekilde yemesi imkansiz ve gereksiz bir urun olmus. (Cok param var o yuzden en pahalisi neyse ondan yerim diyecek insanlarla dolu olan Dubai’de en cok satan urunleri bu olabilir J








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder