Dubai'deki Turkiye


Sultans of Dubai


Dubai'deki en aktif ve hareketli Turk olusumu dersek yanlis olmayacaktir. Sadece Dubai'de yasayan kadinlara acik olan bu mail grubunda tum sorularinizin yanitlarini en guncel sekilde diger uyelerden alabiliyor ayni zamanda deneyimlerini diger uyelerle paylasabiliyorsunuz. Grup uyeleri ayni zamanda haftalik ve aylik olarak belirledikleri gunlerde bulusuyor ve boylece arkadasliklar sadece sanal ortamla sInIrlI kalmiyor. Gruba uye olmaniz icin SultansofDubai-subscribe@yahoogroups.com adresine gruba katilmak istediginizi belirten bir e-mail atmaniz yeterli oluyor. 













Bilgi Dubai
http://www.bilgidubai.com

Dubai'deki Turk Toplulugu ile ilgili bilgiler almak icin bu siteden yararlanabilirsiniz.
Siteye uye olarak goruslerinizi paylasabilir, diger uyelerin kose yazilarini okuyabilirisiniz.
Sitede ayrica yemek tarifleri ve Dubai'de yasayan Turk'ler icin gerekli olabilecek bircok bilgi bulunuyor.
Uyelik ucretsiz olup, uye olanlara Dubai'deki bazi Turk isyerlerinde indirim, ayrica yayinlanan is ilanlarini takip edebilme imkani sunuluyor.




Turk Expat
http://www.turkexpat.com

Bu sitede Dubai'de yasayan Turkler ve Dubai'ye tasinmayi planlayanlar icin bircok bilgi sunmakta. Yararlanabileceginiz bircok telefon numarasi, tasinirken dikkat edilmesi gerekenler, Turk Restoranlari ve isyerleri, egitim imkanlari gibi bircok bilgiye TurkExpat sitesinden ulasabilirsiniz. Sitede ayrica uylerin kose yazilari ve roportajalari da bulunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder