800 Pizza

Italyan bir is arkadasimizin onerisiyle denedigimiz ve pizzalar top 10 listemizde acik ara farkla tahta oturmus bir mekan burasi. Barsha'daki kucucuk yerini bircok kez gormemize ragmen hic ragbet etmemistik. Marina walk'taki yeni mekanini gorunce tavsiyeleri dinleyip denemeye karar verdik, tas firinda odun atesinde pisen pizzalari ve de lazanyasi nefis. Aslinda burasi da minik bir yer, koridora siralanmis ona yakin kucuk masasi var. Dis mekani ise cok keyifli, hava guzelken atilan masalari, kirmizi beyaz kareli klasik masa ortuleri ile marina manzarali ortam daha bir restoran havasinda.

Sahibi Italyan oldugu icin tum zeytinyag ve peynir urunleri oradan geliyormus. Eminim icki ruhsati olsa Italya'nin guzel saraplarindan da icebilirdik. Menu daha cok pizza agirlikli, deniz mahsulleri disinda yediklerimizi cok begendik, makarna soslari ve de ozellikle lazanyasi harika. Evlere servis de var, incecik pizza gelirken pek de iyi olmaz diye dusunuyorduk ama sicak havalara ragmen hamuru kitir kitir geldi.

Kucuk pizzalar 30, buyuk pizzalar da 50aed civari, yine makarnalar da 45-50aed arasi. Otopark icin binanin arkasinda toprak bir alan var, bir de bulundugu binanin altina (Marina Hotel Apartments) ucretsiz koyabilirsiniz dediler ama biz onu hic bulamadik.

www.800pizza.ae
tel: 800 74992

Taze bilgi geldi: yeni bir sube daha aciliyormus 23 Kasim'da Downtown Dubai'ye (Al Manzil Oteli'nin yanina)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder