Mirdif City Center

Dubai sinirlari icerisinde, Dubai Mall ile boy olcusebilmeye yeltenebilecek tek AVM sanirim Mirdif City Center'dir. Dikkat ederseniz "boy olcusmeye yeltenebilecek" diyorum sadece, cunku buyukluk ve dukkan sayisi olarak Dubai Mall acik ara onde her zamanki gibi...

Mirdif City Center, diger AVM'lere gore sehrin biraz daha disinda olmasina ragmen her daim kalabalik olan AVM'lerden bir tanesi. Aslinda yeni sehre uzak yani JBR ve Marina civarina ancak Mirdif ya da Festival City cevresinde oturdugunuz dusunulurse konumu super. Icerisinde dukkanlarin yani sira bircok orjinal dukkan, aktivite alani, sinemalar ve restoranlar barindiran AVM'yi 2-3 gunluk bir Dubai ziyaretine geldiyseniz gezmenize gerek yok diyebiliriz ancak daha uzun kaliyorsaniz ugradiginiza pisman olmayacaksiniz.

Dukkanlar genelde butun AVM'lerde ayni oldugu icin burayi digerlerinden ayiracak baslica aktiviteleri  Magic Planet, Aquaplay ve bowling salonunun disinda ozellikle cocuklarin bayilacagi "little explorers" isimli mekan (burasi Dubai Mall'daki kidzania'nin bize gore daha basarili bir alternatifi) ve tabi ki Dubai'de bir ilk olan ve alttan gelen basincli hava ile sizi gercek anlamiyla ucuran "i fly".

Daha fazla detay icin : http://www.mirdifcitycentre.com

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder