Wafi Center

Wafi center Dubai'nin en eski alisveris merkezlerinden bir tanesi. Klasik alisveris merkezi anlayisinin disinda insa edilmis bu yapinin uzeri piramit seklinde dizayn edilmis bir cam kubbe ile ortulu. AVM cevresi piramit ve Misir konseptine uygun olarak sfenksler, cesitli misir heykelleri ve mimarisi ile suslenmis. Acilisinin ardindan ikinci bir revizyon ile buyutulen Wafi'de standart bir AVM'deki dukkanlarin neredeyse hepsini bulabilirsiniz. (Ancak nedendir bilinmez, bir cok marka icin - bu AVM'deki subelerinin kampanya ve promosyonlari diger subelerine gore degisiklik gosteriyor.)

Wafi alisveris icin cok ideal bir AVM olmasa da icerisindeki restoranlar, konsepti ve mimarisi dolayisiyla gorulmeye deger. Yeni acilan bolumunde (Khan Murjan) Turkiye de dahil, bircok ulkenin ayri holleri yer aliyor ve bu hollerde o ulkelerin yerel ve otantik urunlerini satin alabiliyorsunuz.

Bunyesinde bir cok guzel ve kaliteli restoran barindiran AVM'nin fast food court'u, digerlerine gore cok daha kucuk.

Her buyuk alisveris merkezinde oldugu gibi buranin icerisinde de bir otel konumlandirilmis durumda. Raffles Dubai Hotel ile Wafi Center birbirinin icerisisinde (yan piramit); bu sayede gideceginiz restoranlarin bir cogunda alkol servisi de yapilmakta.


AVM ile ilgili daha fazla bilgi icin: http://www.wafi.com/
Raffles Hotel ile ilgili daha fazla bilgi icin: http://www.raffles.com/


Khan Murjan - Authentic Souk'tan bir goruntu


Marks & Spencer ve Salam bu AVM'nin en buyuk iki department store'u.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder