Kaleidoscope Restaurant


Atlantis buyuklugu ile gercekten goz kamastirici bir otel. Iceride oldukca fazla bar ve restoran var. Kaleidoscope, Atlantis Otel’de alt kattaki dev akvaryumun hemen karsisinda yer aliyor.

Gercekten etkileyici bir acik bufeye sahip. Sicak bufeleri, soguk bufeleri, tatlilari, a la minute bolumleri ile acik bufenin hakkini veren bir restoran. Tek sorunu her daim (hele de otelde buyuk bir toplanti/kongre varsa) kalabalik olusu. Ancak icerideki ve disaridaki oturma alanlari gayet yeterli ve ferah. Zaten genel olarak Atlantis hem turistlerin, hem de yerlilerin ugrak noktasi oldugu icin, koridorlardaki insan kalabaligina alisiyorsunuz bir sure sonra.

Dubai’deki pek cok havali otelde oldugu gibi, rezervasyon yapmadan iceri girmeniz cok cok zor. Rezervasyon yaptiktan sonra size verilen numarayi itina ile saklamalisiniz. Bu sizin giris anahtariniz, cunku restorana ulasmaniz icin guvenlik gorevlileri rezervasyon kodunu sorarak sizi iceri aliyorlar.

Otopark ucretsiz, size verilen arac kuponunuzu restorandan cikmadan once kaseletmeniz gerekiyor.

Kaleidoscope’ta pazartesileri Hint yemekleri , carsambalari Italyan, persembeleri de Arap yemekleri agirlikli acik bufe var, hepsinin de ucreti ayni.175 aed kisi basi, alkolsuz icecekler dahil.

NOT: “Family entertainment voucher”larini kullanabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder