Ibn Battuta Mall

Ibn Battuta Mall'u; diger alisveris merkezlerinden ayiran bircok ozellik var. Bu ozelliklerden en onemlisi bu alisveris merkezinin genis bir alana yayilmis, tek katli bir mall olmasi. 6 ana holden olusan Ibn Battuta Mall her hol ve sonrasinda ismini verdigi ulkenin mimarisine uygun olarak insa edilmis. (Andalusia, Tunusia, Egypt, Persia, India, China) 

Duvarlardaki tum resim ve oymalar el isi ve inanilmaz bir hava yaratiyor. Sadece mimari olarak degil, ayrica her holde o ulke ile ilgili resimler, videolar, heykeller de yerlestirilmis - bu da sanki bir alisveris merkezinde degil de, dev bir muzede dolasiyormussunuz hissi veriyor.
Dukkan sayisi olarak Dubai Mall ya da Emirates Mall ile yarisamayacak olsa da, istediginiz herseyi kolaylikla bulabileceginiz garanti.

Grand Megaplex sinema zincirinin en buyugu bu alisveris merkezinin icerisinde. Alisveris merkezinin sinema haricindeki lokomotif dukkanlari ise: Geant, Debenhams, Woolworths, H&M, Magrudys, Fits&Simons ve her mall'da oldugu gibi Paris Gallery.

Otoparkta yer bulmak zor degil, food court'unda diger alisveris merkezlerindeki butun dukkanlar mevcut - Ayrica sinema tarafinda (China Hall) haftasonlari uygun fiyata acik bufe yemek yiyebileceginiz bir Italya ve bir Hint restorani bulunuyor. Bu iki restoran haricinde de bircok restoran alisveris merkezinin icerisinde hizmet veriyor.

Icerisinde ayni zamanda Fitness First isimli bir fitness merkezide olan bu alisveris merkezinin belkide en akilda kalici tarafi merkezi sistemden yayin yapan muzikleri; bir Arap ulkesi carsisinda dinlemeyi hayal bile edemeyeceginiz Jazz tinilari - alisveris yaparken oradaki vaktinize harika bir soundtrack olusturuyorlar.

Alisveris merkezi cok genis bir alana yayilmis oldugu icin
onlarca giris kapisi mevcut.

Uzun mesafeleri yurumek istemeyenler icin alisveris merkezinin
bir ucundan diger ucuna 5 AED karsiliginda golf arabalarina binebiliyorsunuz.

Dev sinema salonlarinda 3 boyutlu / Digital ve super bir ses sistemi
oturtmuslar. Peynirli pop cornlarini denemeniz tavsiye !



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder