Meydan Hotel

Meydan Hotel, Jumeirah grubunun en yeni otellerinden biri. Meydan racecourse ile otelden olusan, gecen sene dunya sampiyonasina yetistirilen complex o kadar buyuk ki, etkilenmemek mumkun degil. Disaridan isil isil, kocaman ve yayvan gorunen otelin 285 odasi var, Jumeirah grubunun cogu otelinde oldugu gibi burda da servis, hizmet cok iyi. Otel aksam bir ayri guzel, uzaktan gorulen mavi isiklari, parlak yerleri, duvarlari, cam cephesi ve ayna dekorlari, gercekten vay anasini dedirtiyor.

Otelin dunya sampiyonasi disinda doluluk oraninin dusuk oldugunu tahmin ediyorum cunku turist olarak gelindiginde kalmayi tercih edeceginiz bir lokasyonda degil. Aslinda Burj Khalifa ve Dubai mall'a uzak olmasa da, sehrin biraz disinda.

Iki tane fine dining restorani var, baya agir dosenmis ve baya bir şıklar ; Prime Steakhouse ve Shiba (Japon mutfagi). Hemen hemen tum lounge alanlarindan yarislari izlemek mumkun. Ama ozellikle havalar guzelken terastaki bari, ve denk duserse oradan yarislari izlemek cok keyifli oluyor.

Gecen sene Elton John, Santana ve Sting konserlerini buyuk bir keyifle izledigimiz Meydan'da bu sene kimler olucak merakla bekliyoruz. Benim simdiye kadar gordugum en guzel konser alani; acik hava, super ses sistemi, dev ekran, kocaman yesil bir alan, itis kakis olmadan rahat rahat ickini alip dans edebilecegin bir ortam.

PS. En yakin tarihte duydugumuz konser 7 nisanda. "The very best of the 80's" Boy George, Belinda Carlisle, Paul Young, Curiosity Killed the Cat....

bilet icin: www.timeoutickets.com, www.boxofficeme.com
www.meydanhotels.com

ana restorani Farriers International
odalara giden koridordan bir tanesi
buranin tam onunde at yarisi sahasi var














lobideki bar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder