Meat CO.

Souk Al Bahar ve Medinat Jumeirah'da subeleri bulunan The Meat.Co'nun en ihtisamli subesi suphesiz Medinat Jumeirah icerisinde, Burj Al Arab manzarasina sahip olani.

Manzara ve iyi servisin haricinde cost/benefit baglaminda, Dubai'nin en dusuk oy almasi gereken restoranlarindan bir tanesi diyebilirim. Burada odeyeceginiz hesabin aynisi ile, Dubai'deki herhangi bir bes yildizli otelinin en saglam restoraninda karninizi cok daha tatminkar ve lezzetli doyurabilirsiniz.
Restoranin tabanca urunlerinden bir tanesi olan siste sallandirilan etin goruntusune kanmayin; kullanilan et Turkiye'de kusbasi diye onunuze konsa yuzune bakmazsiniz. Rib-eye, T-bone steak ve diger etler ise olabildigince basarisiz.

Guzel bir manzara karsisinda hos bir vakit gecirmekse niyetiniz; ya da bu mekana davet edilmisseniz, pahali ve guzel gozuken ana yemekler yerine - buradaki nefis mezeleri deneyebilir ve ana yemek olarak da hamburger yiyebilirsiniz. Mekan et yerine bakery acsaymis daha yerinde olacakmis - cunku ozellikle ekmekleri cok leziz.

Daha fazla bilgi icin: http://themeatco.com/









tereyag ile sunulan ekmekler gercekten cok leziz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder