Acik Hava sinema keyfi !

Haziran itibari ile aksam sicakliklari giderek artmaya basladi, gunduzler zaten baya hamam kivaminda. Yakinda geceleri disarda oturmak icin oksijen tupu filan olmasi gerekecek yanimizda sanirim. Hatta cogu acik hava mekanli bar, eylul-ekim gibi tekrar acilmak uzere, sezonu kapatti !

Biz de dun gece farkli bir aktivite yapalim dedik, ve acik hava sinemasina gittik. Isin esas keyifli tarafi filmi soguk havuzun icinden izleyebiliyor olmaniz. Bir tarafinizda buz gibi ickiniz, suyun icinde uzanmis film izlemek - muthis iyi geldi. Bu sicaklarda hafif usume hissi insana harika bir duygu veriyor.

Desert Palm oteli biraz sehrin disinda, Dragon Mall un hemen yaninda. 20-25 dk surdu bizim gitmemiz, tahminimizden cok modern ve sevimli cikti. Konsept olarak polo yarislari icin acilmis, hatta otelin sahibi polo hayrani oldugundan sadece kendi keyfine oteli yaptirmis. Eylul-nisan arasi yapilan polo yarislarini izlemek icin otelcigine gelip kaliyormus. Zaten otel toplamda 24 oda oldugundan, "emirati" ailesi ile geldiginde otel sezonu "fully booked" kapatiyordur. Ne diyelim paranin gozu kor olsun!

Her carsamba Desert Palm otelinde, gunde iki gosterim var. Saat 19:00 ve 21:00de baslayan filmlerden birine girebilirsiniz. Giris cok uygun 30aed kisi basi, ustelik yaninda pop corn hediyeli. Yakinda bir kac otelde daha olacakmis bu aktivite diye duyumlar aldik.

Usumek isteyenlere duyurulur !

Detayli bilgi icin:
Tel: +971 4 323 88 88
http://desertpalm.peraquum.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder