2010 Dunya Kupasi !

Havalarin isinmasi ile birlikte, kapanan acik hava mekanlari, sezonu kapatan barlar filan derken buradaki en buyuk heyecan su anda futbol ! 2010 dunya kupasi olmasa heralde bir hareket olmayacakti sehirde. Ama bence dunyadaki sayili yerlerden biri Dubai cunku her macin burada kendi taraftari var!

Butun otellerde, restoran ve barlarda ozel menuler, indirimler ve promosyonlar yapiliyor. Hatta ozel kurulmus ici klimali cadirlar var sirf maclar icin hazirlanmis. Barasti bile yarim top seklinde bir konstruksiyon ile ustunu kapatip 1200 kisiye cikartti kapasitesini. Sinemalarda bile mac icin seanslar var. Dubai Mall'daki buz pateni pistinin ustundeki dev ekrandan da her maci izlemek mumkun.

Muthis bir mac cilginligi anliyacaginiz, ozellikle uzerlerindeki baska baska takimlarin formalari ile gorunen Araplar bizi cok gulduruyor. Keske bizim takimda sampiyonada olsaydi da biz de mutlu mesut izleseydik diye insan icinden gecirmiyor degil !

Her gece bir yer denenebilir gercekten. Biz simdilik spor barlara gittik, hemen hepsi ortam ve servis olarak benzer. Giriste birsey odemeden sadece yediginize ictiginize para veriyorsunuz. Sonradan eklenmis lcd ekranlar ya da kucuk projeksiyon perdeleri var. Oyle dev ekran bisi henuz goremedik. Yemek icin finger foodlar ve her cesit icki mevcut.

Simdiden ceyrek, yari final ve final maclari icin biletler satiliyor, rezervasyonlar yapiliyor. O kadar cok secenek varken heralde en kotu bir yerden bisi ayarlariz diyerek bizde bir panik durumu yok. Bakalim dunya kupasindan sonra insanlari evden cikartacak baska ne projeler olacak.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder