Burj Dubai (Khalifa) Acilisi

Dubai Mall o kadar buyuk ki, hafta sonlarinda bile kalabalik ustunuze ustunuze gelmiyor, gelemiyor ... Ancak Burj Dubai'nin acildigi gun buraya ulasmak ayri bir dertti, ulastiktan sonra inanilmaz kalabaligi yararak gosteriyi izleyebilecek bir mekan bulmak ise apayri bir dert...
Hem su show'unu hem de havai fisekleri en guzel yerden (aradaki koprunun uzerinden) izlemek isteyen fanatikler kervanina kapilmadan kendimize sadece dev kuleyi goren bir nokta bulduk ve beklemeye basladik.
Burada bekleyenlerin (biz dahil) ana sIkIntisi bekliyor olmalariydi :) gosteri aslinda baslamis megersem ... ancak isin su show'u tarafini goremedigimiz icin biz "gene gecikti, kesin gene acamayacaklar" seklinde yakinmaya baslamistik.
Oncesinde bir "Gotham City" goruntusuyle isik gosterisi basladi ...
ve biz havai fisekleri yerden beklerken, Burj Halife'nin kendisinden firlatilmaya baslayan havai fisekler bekledigimizden daha etkileyici bir goruntu yaratti.
Yaklasik 5 dakika araliksiz devam eden havai fisek gosterisi binanin yuksekligi sebebiyle Dubai'nin heryerinden seyredilebilindi ... Birgun sonra gosteriye yetisemeyenlerin arabalarindan inip gosteriyi yollardan seyrettiklerini duyduk ... 5 dakika icin tum Dubai bu gosteriye kilitlenmisti anlayacaginiz.
Binalardan firlatilanlari yerden firlatilan diger havai fisekler destekledi ...
ve gecenin sonu, gosterinin basindaki isik sovu ile son buldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder